Kymmenettä kertaa järjestettävässä ValtioExpossa esillä valtionhallinnon kuumimmat aiheet

Valtiovarainministeriö 7.5.2018 19.22
Uutinen
Kymmenettä kertaa järjestettävässä ValtioExpossa esillä valtionhallinnon kuumimmat aiheet

Valtiovarainministeriö osallistuu ValtioExpo-tapahtumaan 8.5. monilla asiantuntijapuheenvuoroilla ja messuosastolla. Tapahtuman teemana on Valtio yhdeltä luukulta - kaikilla mausteilla.Valtionhallinnon asiantuntijoille suunnattu tapahtuma on täyteen varattu, mutta suurimman Europea-salin esityksiä voi seurata suorana verkkolähetyksenä klo 8.45 - 15 Valtiokonttorin youtube-kanavalta. Tapahtuman avaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen yhdessä pääjohtaja Timo Laitisen kanssa.

 Valtiovarainministeriö esittäytyy yhdessä Väestörekisterikeskuksen ja Valtiokonttorin D9-tiimin kanssa laajasti digitalisaatioon liittyvillä ajankohtaisilla teemoilla. Saavutettavuus, tekoäly,  yhteisellä tiedolla johtaminen, digituki, Suomi.fi-palvelut ja digitaalisten palvelujen ensisijaisuus ovat asiantuntijoiden esitteleminä sekä salipuheenvuoroissa että esillä messuosastolla. Messuosaston teemana on "Pompota palloa, älä asiakasta."

Valtionhallinnon kehittäminen, maakuntauudistus ja valtion konsernipalvelut esittäytyvät tapahtumassa laajasti. Aamupäivän suuren salin keskustelut keskittyvät maakuntauudistukseen, digitaalisiin palveluihin ja tekoäly Auroraan. Mielenkiintoinen paneelikeskustelu "Luottamus on suomalaisen yhteiskunnan ruisleipä. Mistä syntyy luottamus viranomaiseen?" alkaa klo 11 ja mukana ovat arkkipiispa Tapio Luoma, puheenjohtaja Elina Grundström, päätoimittaja Ville Pernaa ja osastopäällikkö Juha Sarkio.

Ohjelma

Valtiokonttorin Youtube-kanava

Tapahtumaa voi seurata myös Twitterissä

#valtioexpo

#maakuntauudistus
#sote

#makumatkamaakuntiin

#josdigieimaistu

#suomidigi

#AuroraAI

#luottamus

#avoinhallinto

Anu Vehviläinen Hallintopolitiikka Julkisen hallinnon ICT Ministeriö Valtio työnantajana Valtiovarainministeriö