Keväthumaus juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

Valtiovarainministeriö 16.2.2017 15.00
Uutinen
Keväthumaus juhlistaa 100-vuotiasta Suomea

Satavuotiaan Suomen kunniaksi valtiovarainministeriö katsoo yhteistä tulevaisuuttamme laajasta näkökulmasta: Millaista työn tulevaisuutta rakennamme automatisaation, digitalisaation ja robotisaation maailmassa?

Mitä yhteistä tekemistä meille ihmisille jää? Millainen on voittavien ekosysteemien Suomi? Ja miten digi tulee meidän kaikkien arkeen? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Keväthumauksessa.

Keväthumaus järjestetään Helsingissä, Messukeskuksen Kokoustamossa tiistaina 28.3.2017. Tapahtuma on avoin kaikille digitalisaation parissa työskenteleville ja sitä edistäville, ja osallistuminen on maksuton.

Tapahtuman avaa kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen.

Luvassa on korkeatasoinen ohjelma ja lukuisia huippupuhujia sekä oiva tilaisuus verkottua uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Ständeillä esittäytyvät Suomi.fi-palvelut, D9, suomidigi.fi ja tutkibudjettia.fi. Keväthumaukseen odotetaan tuhatta osallistujaa.

Keväthumaus sai alkunsa Kansallisen palveluarkkitehtuurin tekijöiden ideasta järjestää korkean profiilin tapahtuma digitalisaation tiimoilta. Ensimmäinen Keväthumaus järjestettiin huhtikuussa 2016. Se kokosi Messukeskuksen Kokoustamoon tuhatpäisen yleisön kuulemaan digitalisaation huippuasiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia digin mahdollisuuksista.

Vuoden 2017 Keväthumaus on valtiovarainministeriön Suomi100-juhlatapahtuma. Toteutuksessa on mukana Helsingin medialukio.

Tapahtuma on yhtä englanninkielistä esitystä lukuun ottamatta suomenkielinen.

Evenemanget är finskspråkigt förutom en presentation på engelska.

Keväthumauksen tapahtumasivusto

Lisätietoja

Ohjelmakoordinaattori Erja Lohikoski, erja.lohikoski(at)vm.fi, p. 02955 30504

Anu Vehviläinen Digitalisoituminen Julkisen hallinnon ICT Kansallinen palveluarkkitehtuuri Valtiovarainministeriö