FI SV EN

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä muita vastaavia hallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja. Asiakkaana ovat valtionhallinnon virastot sekä valtion noin 73 000 työntekijää.  

Palkeiden palvelutuotannon perustana ovat palveluhenkisyys, kumppanuus, tehokkaat sähköiset prosessit ja kustannustehokkuus. Palkeet on myös aktiivinen valtionhallinnon prosessien ja oman toimintansa kehittäjä.

Palkeet toimii Joensuussa (pääpaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä ja Porissa. Lisäksi tilapäiset toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Lappeenrannassa. Henkilöstöä on noin 650. Palkeitten liikevaihto on noin 55 miljoonaa euroa. Palkeet toimii omakustannusperiaatteella, maksuilla katetaan palvelujen tuottamisen ja kehittämisen kustannukset. Palveluiden ja prosessien kehittäminen tapahtuu yhteistyössä asiakkaiden sekä valtiovarainministeriön ja Valtiokonttorin kanssa.

Palkeet organisaationa aloitti toimintansa vuonna 2010, palvelukeskustoiminta talous- ja henkilöstöasioissa valtionhallinnossa alkoi vuonna 2005.

 

 

 

 

Linkit

Palkeet.fi
Palkeet lyhyesti
Tilinpäätökset

 

Yhteystiedot

Neuvotteleva virkamies
Arja Terho
Puh. 02955 30235
etunimi.sukunimi@vm.fi

Erityisasiantuntija
Eeva Kaunismaa
Puh. 02955 30103
etunimi.sukunimi@vm.fi