Tapahtumat

Digitalisaation edistäjien verkosto on vuoropuhelukanava erityisesti julkisen hallinnon muutosagenttien ja -johtajien, palvelukehittäjien, palvelumuotoilijoiden, prosessi- ja projekti-kehittäjien, tiedonhallinnan- ja tietohallinnon ammattilaisten sekä julkisten palveluiden digitalisoinnista vastaavan valtiovarainministeriön välillä.

Järjestäjä: VM

Millaisia ovat kuntalaisten tarpeisiin vastaavat valtionavustukset? Entä miten laajennamme valtionavustuksilla rahoitetun toiminnan vaikutuksia kunnissa? Tule pohtimaan ratkaisuja kuntien valtionavustuskäytänteisiin kanssamme!

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriö ja Tilastokeskus toteuttavat kunnille kyselyn hyvinvointialueille siirtyvien sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen nettokustannuksista vuosilta 2021 ja 2022. Tilaisuudessa esitellään kyselyn sisältö ja täsmennetään taloustietojen raportointiin liittyviä erityiskysymyksiä.

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriö järjestää sarjassaan jo kolmannen Digitalisaation vaikuttavuuden tilannekuvan julkistustilaisuuden maanantaina 13.12. klo 10.00-12.00. Digitalisaation edistämisen ohjelmassa käynnistetyssä digitalisaation edistymisen tilannekuva- ja mittaamistyössä tarkastellaan yhteiskuntamme digikehitystä aihepiiriin liittyvien erilaisten mittarien ja asiantuntijanäkemysten yhteisen dialogin avulla. Tilaisuus on tarkoitettu julkisen hallinnon digitalisaation kehittäjille ja johtajille sekä ko. työstä ja sen edistymisestä kiinnostuneille.

Järjestäjä: VM