Tapahtumat

Digitoimiston aamukahveilla kuulemme ja keskustelemme Suomen digitaalisen kompassin jatkotyöstä, yhteistyön merkityksestä työn onnistumisessa sekä mittaroinnin edistymisestä.

Järjestäjä: VM

Tapaaminen poikkeuksellisesti klo 13.00–14.00.

Digitalisaation edistäjien verkosto on vuoropuhelukanava erityisesti julkisen hallinnon muutosagenttien ja -johtajien, palvelukehittäjien, palvelumuotoilijoiden, prosessi- ja projekti-kehittäjien, tiedonhallinnan- ja tietohallinnon ammattilaisten sekä julkisten palveluiden digitalisoinnista vastaavan valtiovarainministeriön välillä. Verkoston toiminta käynnistettiin syksyn 2021 aikana, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Verkosto kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden 1. perjantaina klo 9.15–10.15.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa mukaan ensimmäiselle Hankinta-Suomen oppimisklinikalle! Ensimmäisen klinikan aiheena ovat vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteet (Code of Conduct). Osaksi hankintasopimuksia lisättävien vastuullisuuden vähimmäisvelvoitteiden tavoitteena on edistää ihmisoikeuksien ja työelämän perusoikeuksien kunnioittamista hankinnoissa. 

Järjestäjä: VM

Webinaarissa tutustutaan hyvinvointialueiden AURA-käsikirjan sisältöihin ja käydään läpi talousraportointia koskevaa ohjeistusta. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan ohjeistuksesta!

Järjestäjä: VM

Miten julkinen hallinto lunastaa lupauksensa yhteiskunnalle tänään?

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriön Digitalisaation edistämisen ohjelma ja Digi- ja väestötietovirasto järjestävät yhdessä asiantuntijatuen päätöstilaisuuden hybriditoteutuksena. Asiantuntijatuen päätöstilaisuuden ohjelma rakentuu Asiantuntijatuen haasteprojektien ja Digikompassiin liittyvän Kuntien digitiekartta -työskentelyn tulosten sekä ihmiskeskeisen, elämäntapahtumalähtöisen kehittämisen ja systeemisen muutoksen ympärille, tulevaisuuteen tähdäten.

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriö ja teollisuusmaiden järjestö OECD järjestävät Suomen maaraportin julkistustilaisuuden torstaina 15. joulukuuta. OECD arvioi maaraportissaan Suomen taloutta sekä esittää suosituksia talous- ja rakennepolitiikkaan. Raportin erityisteemana on innovaatioekosysteemien uudistaminen.

Järjestäjä: VM