Tapahtumat

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa ja keskustelemaan vaikuttavien julkisten hankintojen mittaamisesta sekä ajankohtaisista työkaluista. Hankinta-Suomen webinaarissa käsitellään muun muassa hankintojen mittaamisen kokonaiskuvaa sekä työvälineitä ja hankintojen suunnittelua tukevaa tietoa.

Digitalisaation edistäjien verkosto on vuoropuhelukanava erityisesti julkisen hallinnon muutosagenttien ja -johtajien, palvelukehittäjien, palvelumuotoilijoiden, prosessi- ja projekti-kehittäjien, tiedonhallinnan- ja tietohallinnon ammattilaisten sekä julkisten palveluiden digitalisoinnista vastaavan valtiovarainministeriön välillä. Verkoston toiminta käynnistettiin syksyn 2021 aikana, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Verkosto kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden 1. perjantaina klo 9.15–10.15.

Järjestäjä: VM

Hankinta-Suomi-toimenpideohjelman Hankintataitojen kehittäminen –teemaryhmän tavoitteena on varmistaa vaikuttava ja laadukas hankintojen tutkimustoiminta. Tämän tavoitteen edistämiseksi kutsumme hankintatutkijat mukaan etätapaamisiin.

Järjestäjä: VM

Hankinnoista ilmoittamista uudistetaan EU-alueella. Suomen tavoiteaikataulu uusien eForms-ilmoitusten käyttöönotolle on 1.9.2023. Suomessa hankinnoista ilmoitetaan jatkossakin Hilma-palvelussa.

Hankintaosaamisen itsearviointityökalusta järjestetään keväällä 2023 kaksi saman sisältöistä webinaaria. Itsearviointityökalu ja webinaarit on tarkoitettu hankintayksiköissä julkisten hankintojen parissa työskenteleville (esim. hankintojen asiantuntijat/suunnittelijat, toimiala-/substanssiasiantuntijat, hankinnoista päättävät henkilöt). Webinaareissa käydään läpi mm. miten työkalu otetaan käyttöön ja mitkä ovat työkalun hyödyt.

Järjestäjä: VM

Etsitkö ensi kesäksi merkityksellistä harjoittelupaikkaa julkishallinnon näköalapaikalla? Tervetuloa tutustumaan valtiovarainministeriöön 9. helmikuuta!

Järjestäjä: VM

Tervetuloa etäaamukahveille kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä ja Hankinta-Suomesta.

Järjestäjä: VM

Julkaisemme tilaamamme selvityksen julkisten palveluiden kansalais- ja asiakaskokemuksen tietopohjasta. Miten eri puolella hallintoa mitataan asiakaskokemusta? Selvitys on osa julkisen hallinnon strategian toimeenpanoa ja sen ovat toteuttaneet valtiovarainministeriön tilauksesta Frisky & Anjoy Oy & Netum Oy. Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Tilaisuus on suunnattu erityisesti hallinnon toimijoille, mutta on avoin kaikille.

Järjestäjä: VM