Tapahtumat

Kiinteistöjen verotus on uudistumassa. Kiinteistöveron uudistamisessa on tarkoitus edetä siten, että arvostusmenetelmät uudistetaan sekä maapohjien että rakennusten osalta. Tavoitteena on saattaa rakennusten ja maapohjien verotusarvot vastaamaan paremmin niiden todellisia käypiä arvoja. 

Järjestäjä: VM

Digitalisaation edistäjien verkosto on vuoropuhelukanava erityisesti julkisen hallinnon muutosagenttien ja -johtajien, palvelukehittäjien, palvelumuotoilijoiden, prosessi- ja projektikehittäjien, tiedonhallinnan- ja tietohallinnon ammattilaisten sekä julkisten palveluiden digitalisoinnista vastaavan valtiovarainministeriön välillä. Verkoston toiminta käynnistettiin syksyn 2021 aikana, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Verkosto kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden 1. perjantaina klo 9.15–10.15.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hankkeen kaikille avoimeen tilannekatsaukseen!

Järjestäjä: VM

Kevään 2022 kuntatalousohjelma julkaistaan 13.4.2022. Tietoiskussa esitellään kevään kuntatalousohjelman keskeinen sisältö, kuntatalouden kehitysarvio sekä kuntakohtaiset painelaskelmat.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa etäaamukahveille kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä ja Hankinta-Suomesta! Kuntaliitto ja valtiovarainministeriö järjestävät yhdessä jälleen maalis-toukokuun 2022 aikana aamukahvien sarjan, jossa käsitellään Hankinta-Suomi-ohjelmaa, teemaryhmien toimintaa, valmistuneita ja tulevia toimenpiteitä sekä teemaryhmiin osallistumisen hyötyjä.

Järjestäjä: VM

Ajankohtaista säilytysaikojen määrittelystä - avoin webinaari

Järjestäjä: VM

Liity linjoille 26.4.2022 klo 10.00–11.30  kuuntelemaan kunnille ja hyvinvointialueille suunnattua AURA tutuksi -webinaaria. Tilaisuus järjestetään Valtiokonttorin ja valtiovarainministeriön yhteistyönä.

Järjestäjä: VM