Tapahtumat

Tule kuulemaan kuntien turvallisuuden hallintakeinoja kartoittaneen hankkeen tuloksia ja kehittämisideoita kaikille avoimeen webinaariin.

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriö järjestää kuntaministeri Sirpa Paateron johdolla kunnille info- ja keskustelutilaisuuden TE-palveluiden siirtämisen valmistelusta.

Järjestäjä: VM

Verkostotilaisuuden näkökulmina ovat kuntien digitalisaation merkitys osana kunnan johtamista ja toimintaa, sen edellyttämästä osaamisesta sekä sitä koskevasta lainsäädännöstä. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä.

Järjestäjä: VM

Lapsibudjetointia selvittänyt työryhmä luovuttaa ministeri Saarikolle raportin, jossa se ehdottaa, miten talousarviopäätösten lapsivaikutusten arviointia tulisi kehittää valtion, kuntien ja tulevien hyvinvointialueiden päätöksenteossa.

Järjestäjä: VM

Minkälaista kuntapolitiikkaa erilaiset kunnat tarvitsevat? Löytyykö kuntapolitiikan tulevaisuuden linja rakenteista, toimintatavoista, digitalisaatiosta, sopimuksellisuudesta tai älykkäästä sopeutumisesta ja kestävästä kasvusta?

Järjestäjä: VM

Tervetuloa aloittamaan matka kohti julkisen hallinnon yhteistä tulevaisuutta, jossa teemme yhä enemmän yhteistyötä palvelutuotannossa ja toimitilojen käytössä. Webinaarissa esitellään valtiovarainministeriön Yhteistyötä palveluissa ja toimitiloissa -hankekokonaisuudessa valmistuneita linjauksia ja muodostetaan yhteistä käsitystä siitä, mitä matka kohti yhteistä tulevaisuutta meiltä virkamiehiltä ja organisaatioilta edellyttää. Mitä lisäarvoa saamme yhteistyöstä?

Järjestäjä: VM