Tapahtumat

Hankinta-Suomi-toimenpideohjelman Hankintataitojen kehittäminen –teemaryhmän tavoitteena on varmistaa vaikuttava ja laadukas hankintojen tutkimustoiminta. Tämän tavoitteen edistämiseksi kutsumme hankintatutkijat mukaan etätapaamisiin.

Järjestäjä: VM

Hankinnoista ilmoittamista uudistetaan EU-alueella. Suomen tavoiteaikataulu uusien eForms-ilmoitusten käyttöönotolle on 1.9.2023. Suomessa hankinnoista ilmoitetaan jatkossakin Hilma-palvelussa.

Hankintaosaamisen itsearviointityökalusta järjestetään keväällä 2023 kaksi saman sisältöistä webinaaria. Itsearviointityökalu ja webinaarit on tarkoitettu hankintayksiköissä julkisten hankintojen parissa työskenteleville (esim. hankintojen asiantuntijat/suunnittelijat, toimiala-/substanssiasiantuntijat, hankinnoista päättävät henkilöt). Webinaareissa käydään läpi mm. miten työkalu otetaan käyttöön ja mitkä ovat työkalun hyödyt.

Järjestäjä: VM

Etsitkö ensi kesäksi merkityksellistä harjoittelupaikkaa julkishallinnon näköalapaikalla? Tervetuloa tutustumaan valtiovarainministeriöön 9. helmikuuta!

Järjestäjä: VM