Maakunta tutuksi -chat

Torstai 15.2.2018 klo 19.00

Valtiovarainministeriö Sosiaali- ja terveysministeriö

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen ja perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko vastaavat kysymyksiin maakunta- ja sote-uudistuksesta Facebookissa torstaina 15.2. klo 19–20.

Tiedätkö, miten maakunta- ja sote-uudistus vaikuttaa sinun palveluihisi tai kuntien toimintaan? Entä miten asiakkaan valinnanvapautta on tarkoitus laajentaa? 

Maakunta- ja sote-uudistuksessa perustetaan uudet maakunnat. Samalla kunnilta siirretään maakuntien vastuulle monia tehtäviä. Esimerkiksi julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut sekä työnvälityspalvelut siirtyvät maakuntien vastuulle. Uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2020 alkaen.

Sinulla on nyt mahdollisuus kysyä maakunta- ja sote-uudistuksesta suoraan siitä vastaavilta ministereiltä. Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen sekä perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko vastaavat kysymyksiin maakunta- ja sote-uudistuksesta Facebook-chatissa torstaina 15.2. klo 19-20.

Kohderyhmät: media, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kansalaiset, valtionhallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset