Verkostojen vahvuus muuttuvassa työelämässä -tilaisuus 7.6. Pajassa

Perjantai 7.6.2019 klo 12.00 –  14.00

Valtioneuvoston viestintäosasto Valtiovarainministeriö

Verkostojen vahvuus muuttuvassa työelämässä -tilaisuus 7.6. Pajassa

VNK:n ja VM:n yhdessä järjestämässä ”Verkostojen vahvuus muuttuvassa työelämässä” –tilaisuudessa saat rautaisannoksen siitä, mitä verkostotyö on parhaimmillaan. Puhujana mm. Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen. Tilaisuuteen on mahdollista ilmoittautua myös skypen välityksellä. Tilaisuudessa julkistetaan myös hiljattain valmistunut Verkostojohtamisen käsikirja.

Miten organisoitua maailmassa, jonka uudet ilmiöt eivät mahdu totuttuihin lokeroihin?

Verkostomainen valmistelu on kevyt ja ketterä organisoitumisen muoto jonkin tavoitteen tai ilmiön ympärille ilman, että ihmisten täytyy siirtyä organisaatiosta toiseen. Riittää, että tuodaan osaaminen, tieto ja kokemus yhteiseen käyttöön.

Asioiden ja ilmiöiden kompleksisuus, laaja-alaisuus ja keskinäisriippuvuus ovat keskeisiä ajureita verkostomaisen työskentelyn takana. Kaikkein viheliäisimpien kysymysten ratkaisemiseen tarvitsemme monipuolista, poikkihallinnollista osaamista ja näkemystä.

Verkostoina toimiminen edistää myös sitä, että valtionhallinnon henkilöstö kokee olevansa ensisijaisesti töissä valtiolla ja Suomelle, ei pelkästään tietyssä virastossa hoitamassa tiettyä tehtävää.

VNK:n ja VM:n yhdessä järjestämässä ”Verkostojen vahvuus muuttuvassa työelämässä” –tilaisuudessa saat rautaisannoksen siitä, mitä verkostotyö on parhaimmillaan. Tilaisuudessa julkistetaan myös hiljattain valmistunut Verkostojohtamisen käsikirja.

Tilaisuus pidetään osoitteessa Mariankatu 9, Paja.

Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä tästä

 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, valtionhallinto


Tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua.