AuroraAI-tietoisku: Chatbotin käyttöönotto ja hyödyntäminen organisaatiolähtöisestä toiminnan muutoksen näkökulmasta

Maanantai 24.1.2022 klo 13.00 – 14.00

valtiovarainministeriö

AuroraAI-tietoisku: Chatbotin käyttöönotto ja hyödyntäminen organisaatiolähtöisestä toiminnan muutoksen näkökulmasta

Tervetuloa AuroraAI-chatbotyhteisön ensimmäiseen tietoiskuhetkeen maanantaina 24.1. klo 13–14.

Tilaisuudessa käsitellään OuluBotin näkökulmasta chatbotin roolia organisaation toiminnan muutoksessa kohti ihmiskeskeistä yhteiskuntaa sekä OuluBotin kyvykkyyksiä, (asiakas)kokemuksia ja palveluiden laadun parantamisen mittareita. Lisäksi nähdään demoesitys OuluBotin ominaisuuksista käytännössä.

AuroraAI-chatbotyhteisö kokoaa toimijat yhteen, vähentää päällekkäistä tekemistä, lisää yhteistyötä chatbotteja hyödyntävien organisaatioiden kesken ja tehostaa sekä yhteistä oppimista että tiedon ja kokemusten jakamista.

AuroraAI-chatbotyhteisö on organisaatio- ja toimialuerajat ylittävä verkosto, jonka osaamisilla ja näkemyksillä edistetään kansallisesti kattavan AuroraAI-verkon palvelurakennetta ja yhtenäistetään kehitystyötä ihmiskeskeisen chatbot-kehittämisen osalta.

Tilaisuus on tarkoitettu chatbot-ratkaisujen hyödyntämisestä ja käyttöönotosta kiinnostuneille erityisesti julkisessa hallinnossa.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä eikä vaadi ilmoittautumista. Voit liittyä mukaan linjoille alla olevasta linkistä.

Osallistu tilaisuuteen

Kysymyksiä voi esittää myös ennakkoon lähettämällä sähköpostia Elina Melasuolle ([email protected]). Vastauksia kysymyksiin käsitellään tilaisuuden aikana. 

Tilaisuus tallennetaan ja sen voi katsoa myös jälkikäteen valtiovarainministeriön YouTube-kanavalla. 

Lisätietoja:

Elina Melasuo, [email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto