Hankinta-Suomen etäaamukahvit - tule kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä

Tiistai 29.3.2022 klo 8.30 – 9.30

valtiovarainministeriö

Hankinta-Suomen etäaamukahvit - tule kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä

Tervetuloa etäaamukahveille kuulemaan julkisten hankintojen kehittämisestä ja Hankinta-Suomesta! Kuntaliitto ja valtiovarainministeriö järjestävät yhdessä jälleen maalis-toukokuun 2022 aikana aamukahvien sarjan, jossa käsitellään Hankinta-Suomi-ohjelmaa, teemaryhmien toimintaa, valmistuneita ja tulevia toimenpiteitä sekä teemaryhmiin osallistumisen hyötyjä.

Aamukahvit järjestetään etätilaisuuksina, ja ne eivät edellytä ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille julkisten hankintojen kehittämistyöstä kiinnostuneille.

Toinen tilaisuus järjestetään tiistaina 29.3.2022 klo 8.30-9.30 ja sen teemana on sosiaalinen ja ekologinen kestävyys hankinnoissa.

Liity aamukahville napsauttamalla tästä (teams)

Varaa kalenteriisi myös jäljellä olevat aamukahviajankohdat:

  • 21.4. klo 8.30–9.30 Hankintataidot ja toimivat hankinnat
  • 20.5. klo 8.30–9.30 Innovaatiot ja taloudellinen kestävyys
     

Mikä Hankinta-Suomi?

Vaikuttavat julkiset hankinnat -toimenpideohjelma, eli tutummin Hankinta-Suomi, on vaikuttavien hankintojen kehittämisohjelma, jota luotsaa valtiovarainministeriö yhteistyössä Kuntaliiton kanssa. Ohjelman ensimmäisenä tehtävänä oli valmistella Kansallinen julkisten hankintojen strategia. Strategia lanseerattiin syyskuussa 2020 Kuntamarkkinoilla.

Strategia on muuttunut toiminnaksi, ja paljon konkreettisia tuloksia on valmistunut. Toimeenpanosta vastaavat strategian teemoihin perustetut teemaryhmät.

Teemaryhmiä on kahdeksan, ja niihin osallistuminen on avointa kaikille julkisten hankintojen kehittämisestä kiinnostuneille. Voit ilmoittautua mukaan teemaryhmiin tästä.

Liity mukaan Hankinta-Suomen postituslistalle, mikäli haluat saada Hankinta-Suomen uutiskirjeet, kutsuja tilaisuuksiin ja muuta ajankohtaista informaatioita hankintoihin liittyen.

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, media, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet