AuroraAI-tietoisku: Chatbotin rooli organisaation toiminnan muutoksessa kohti ihmiskeskeistä yhteiskuntaa

Maanantai 6.6.2022 klo 13.00 – 14.00

valtiovarainministeriö

AuroraAI-tietoisku: Chatbotin rooli organisaation toiminnan muutoksessa kohti ihmiskeskeistä yhteiskuntaa

Tervetuloa AuroraAI-chatbotyhteisön tietoiskuhetkeen maanantaina 6.6. klo 13–14.

Tilaisuudessa käsitellään Veron näkökulmasta chatbotin roolia organisaation toiminnan muutoksessa kohti ihmiskeskeistä yhteiskuntaa, arvon tuottamista sekä Verohallinnon chattirobotti Virtasen kyvykkyyksiä, (asiakas)kokemuksia, palveluiden laadun parantamisen mittareita, kansalaisten mukaan ottamista kehittämisessä ja huomioitavia asioita laajasti kansalaisia koskevan palvelun kehityksessä.

AuroraAI-chatbotyhteisö kokoaa toimijat yhteen, vähentää päällekkäistä tekemistä, lisää yhteistyötä chatbotteja hyödyntävien organisaatioiden kesken ja tehostaa sekä yhteistä oppimista että tiedon ja kokemusten jakamista.

AuroraAI-chatbotyhteisö on organisaatio- ja toimialuerajat ylittävä verkosto, jonka osaamisilla ja näkemyksillä edistetään kansallisesti kattavan AuroraAI-verkon palvelurakennetta ja yhtenäistetään kehitystyötä ihmiskeskeisen chatbot-kehittämisen osalta.

Tilaisuus on tarkoitettu chatbot-ratkaisujen hyödyntämisestä ja käyttöönotosta kiinnostuneille erityisesti julkisessa hallinnossa.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä eikä vaadi ilmoittautumista. Voit liittyä mukaan linjoille alla olevasta linkistä.

Osallistu tilaisuuteen

Kysymyksiä voi esittää myös ennakkoon lähettämällä sähköpostia Elina Melasuolle ([email protected]). Vastauksia kysymyksiin käsitellään tilaisuuden aikana. 

Tilaisuus tallennetaan ja sen voi katsoa myös jälkikäteen valtiovarainministeriön YouTube-kanavalla. 

Lisätietoja:
Elina Melasuo, [email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, hyvinvointialueet