Koulutussarja digipalvelulain toimeenpanon tueksi. Palveluntarjoajan vastuut ja digipalvelulain valvonta.

Maanantai 26.9.2022 klo 13.00 – 14.00

valtiovarainministeriö

Tässä koulutuksessa opit mitkä ovat kansalaisten oikeusturvakeinot digipalvelulain perusteella ja mitkä ovat palveluntarjoajan vastuut. Opit miten digipalvelulakia valvotaan, millaisia havaintoja valvonnassa on noussut ja millaisia oppeja niistä on organisaatiollesi. Lisäksi kuulet millaisia seuraamuksia velvoitteiden suorittamatta jättämisestä voi seurata.

Digitalisaation edistämisen ohjelman lainsäädäntötyöryhmä järjestää koulutukset syyskuussa 2022. 

Koulutuksissa keskitytään tarkentamaan digipalvelulain velvoitteita ja avaamaan seurannassa ja kyselyillä esiin nousseita ongelmakohtia digipalvelulain toimeenpanossa. Kohderyhmänä ovat viranomaiset. Kouluttajina toimivat Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvalvonnan asiantuntijat sekä lainsäädäntötyöryhmän jäsenet.

Koulutukset järjestetään Teams-toteutuksina ja niistä julkaistaan tekstitetyt tallenteet sekä esitysmateriaalit jälkikäteen katsottavaksi sekä Suomidigi-sivustolla että valtiovarainministeriön lainsäädäntötyöryhmän verkkosivulla.

Koulutussarja on kaikille avoin eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Liitythän mukaan linjoille hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua.

Osallistu tapaamisiin tästä linkistä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
erityisasiantuntija
Tiina Lokka-Lepistö
[email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto