AuroraAI-chatbotyhteisön tapaaminen

Tiistai 29.11.2022 klo 13.30 – 16.00

valtiovarainministeriö

AuroraAI-chatbotyhteisön tapaaminen

AuroraAI-chatbotyhteisö kokoaa keskustelevaa tekoälyä hyödyntävät ja siitä kiinnostuneet toimijat yhteen. Se vähentää päällekkäistä tekemistä ja lisää yhteistyötä chatbotteja hyödyntävien organisaatioiden kesken. Bottiyhteisö tehostaa sekä yhteistä oppimista että tiedon ja kokemusten jakamista. AuroraAI-chatbotyhteisö on organisaatio- ja toimialuerajat ylittävä verkosto. AuroraAI-chatbotyhteisössä työstäminen on avointa. Yhteisö on tavannut noin kerran kuukaudessa Teamsin välityksellä, tämä tapaamiskerta onkin viimeinen nykyisessä muodossaan AuroraAI-ohjelman päättyessä vuodenvaihteessa - tervetuloa tapaamiseen!

Tässä AuroraAI-chatbotyhteisön tapaamisessa saamme kuulla Yhteiskäyttöisen chatbot-koulutusdatan muodostaminen ja ylläpitäminen -projektin tuloksia. Lisäksi katsomme, miltä chatbot-osuus tulevassa Ihmiskeskeisyys.fi-verkkopalvelussa näyttää ko. hetkellä, kuulemme AuroraAI-chatbotin kuulumiset ja keräämme kokemuksia verkostotyöskentelystä.

Liity bottiyhteisön tapaamisiin tästä Teams -linkistä.

Jos et ole aiemmin ollut AuroraAI-chatbotyhteisön tapaamisissa mukana, niin ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään ma 28.11. osoitteeseen: elina.melasuo(at)gov.fi, kiitos. Näin saamme laitettua kalenterikutsun tulemaan sekä varmistettua, että tapaamisen mahd. työskentelytilat ovat kaikille osallistujille käytössä.

Jos et vielä kuulu AuroraAI:n Slackiin, niin tervetuloa myös sinne, ohjeet liittymiseen alla:

Slackiin rekisteröityminen 
Jotta pääset käyttämään AuroraAI:n omaa Slack-työtilaa, tulee sinun ensiksi rekisteröityä AuroraAI:n Slackiin. Pääset suoraan rekisteröitymään alla olevasta linkistä: 
Join AuroraAI on Slack | Slack

Slackin AuroraAI-työtilaan kirjautuminen
AuroraAI:n oman työtilan löydät osoitteesta: auroraaifin.slack.com 

Ja AuroraAI:n Slackissa #chatbotyhteisö-kanava – liity, seuraa, keskustele ja viesti!
 

Lisätietoja:
Elina Melasuo, suunnittelija 
Valtiovarainministeriö, Julkisen hallinnon tieto- ja viestintätekninen osasto / Julk ICT, Digitalisaatio
0295530393, [email protected]

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet