Harjoittelijaksi VM:ään?

Torstai 9.2.2023 klo 14.00 – 16.00

valtiovarainministeriö

Harjoittelijaksi VM:ään?

Etsitkö ensi kesäksi merkityksellistä harjoittelupaikkaa julkishallinnon näköalapaikalla? Tervetuloa tutustumaan valtiovarainministeriöön 9. helmikuuta!

Järjestämme torstaina 9.2. klo 14.00–16.00 valtiovarainministeriön tiloissa Helsingin Kruununhaassa (Mariankatu 9) kaikille ministeriön toiminnasta ja harjoittelumahdollisuuksista kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille avoimen tilaisuuden. Jos et pääse paikan päälle, tilaisuuteen voi osallistua myös Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden tarkoituksena on esitellä valtiovarainministeriötä työnantajana, kertoa avoimista tehtävistä ja esitellä eri osastojen toimintaa, sekä kuulla aikaisempien korkeakouluharjoittelijoiden kokemuksia harjoittelusta ministeriössä. Paikalla on eri osastojen edustajia, joilta voit tiedustella tarkemmin haussa olevien harjoittelupaikkojen sisällöstä. Aikaa on varattu myös paikalla olevien opiskelijoiden kysymyksille.

Mitä: Korkeakouluopiskelijoille suunnattu avoin tilaisuus VM:ssä  
Missä: Mariankatu 9, 00170 Helsinki (Kokoustila Paja) ja Teams
Milloin: torstaina 9.2.2023 klo 14.00 – 16.00
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu paikan päälle mukaan viimeistään 31.1.2023 mennessä Webropolissa. Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja saapumisohjeet lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille lähempänä helmikuuta.
Etäosallistuminen: Tilaisuuteen voi osallistua Teamsilla tämän linkin kautta.

Tervetuloa! 

Millaista on olla harkkarina valtiovarainministeriössä? 

Valtiovarainministeriössä työskentelee vuosittain kymmeniä korkeakouluharjoittelijoita ministeriön eri osastoilla. Monet ovat myös työllistyneet meille harjoittelun jälkeen. Harjoittelupaikkoja on tarjolla useiden eri alojen opiskelijoille: haemme muun muassa oikeustieteen, kauppatieteiden, taloustieteen, tekniikan, viestinnän ja politiikan sekä yhteiskuntatieteiden ja hallintotieteiden osaajia.

Valtiovarainministeriön korkeakouluharjoittelijana pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä: me luomme valinnan mahdollisuuksia tuleville sukupolville vahvistamalla kestävää kasvua, pitämällä huolta julkisesta taloudesta ja vaalimalla hyvää hallintoa. Pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien äärellä, jotka tukevat opintoja ja ammatillista kehittymistä mahdollisimman hyvin. Voit tutustua lisää aikaisempien harjoittelijoidemme kokemuksiin sekä tarjoamiimme harjoittelumahdollisuuksiin ministeriön verkkosivuilla. Harjoittelupaikat julkaisemme haettavaksi viimeistään helmikuussa 2023 valtion työnhakupalveluun valtiolle.fi:hin. 

Lisätietoja:
[email protected]

Kohderyhmät: kansalaiset