Hankinta-Suomi-oppimisklinikka: Varautuminen hankinnoissa (asiantuntijoille)

Keskiviikko 8.3.2023 klo 9.00 – 12.00

Hankinta-Suomi-oppimisklinikka: Varautuminen hankinnoissa (asiantuntijoille)

Hae mukaan Hankinta-Suomen oppimisklinikalle! Klinikan aiheena on varautuminen hankinnoissa ja sen toteuttamisen tueksi tehty opas. Klinikan työpajaosuus järjestetään etäyhteydellä keskiviikkona 8.3. klo 9–12.

Varautuminen hankinnoissa -oppaasta löydät käytännönläheisiä ohjeita hankinnoissa varautumiseen ja varautumisprosessin johtamiseen aina riskiarvioista sopimusehtoihin. Lisäksi oppaaseen on koottu linkkejä, joista on hyötyä riskien- ja varautumisenhallinnan suunnittelussa.

Tämä maksuton oppimisklinikka on suunnattu julkishallinnossa hankintojen parissa työskenteleville asiantuntijoille. Jos johdat hankintoja tai varautumista, ilmoittaudu toiselle oppimisklinikalle tästä linkistä.

Oppimisklinikan jälkeen…

  • osaat soveltaa Varautuminen hankinnoissa -oppaan ohjeita omassa työssäsi,
  • olet saanut vastauksia hankintojen ja varautumisen substanssiasiantuntijoilta oppaasta sinulle heränneisiin kysymyksiin ja
  • olet keskustellut varautumisesta hankinnoissa muiden hankintoja tekevien henkilöiden kanssa.

Huomioithan hakiessasi, että oppimisklinikka on vuorovaikutteinen yhdessä oppimisen tilaisuus, jossa syvennetään osaamista, jaetaan kokemuksia ja keskustellaan yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Parhaan hyödyn oppimisklinikalle osallistumisesta saat, kun osallistut aktiivisesti keskusteluun ja kannustat myös muita.

Klinikalle osallistuminen edellyttää ennakkotehtävän suorittamista ja seurantakyselyyn vastaamista. Hyvä perehtyminen oppaaseen on keskeinen osa ennakkotehtävää. 

Paikkoja oppimisklinikalle on rajatusti (30 henkilöä). Oppimisklinikalle voi osallistua 1 henkilö per organisaatio. Valitsemme osallistujat organisaatioiden tyypin, hakijan roolin / työtehtävien ja hakijan perustelujen pohjalta. Hakuaika päättyy to 9.2. klo 16.

Hakuaika on päättynyt

Tutustu Varautuminen hankinnoissa -oppaaseen

Lisätietoja

Olli-Juhani Piri
erityisasiantuntija, valtiovarainministeriö
[email protected], p. 0295 530 173