Digitoimiston sidosryhmätilaisuudet: Suomen kansallisen digikompassin toimenpidesuunnittelu

Perjantai 10.3.2023 klo 12.00 – maanantai 13.3.2023 klo14.30

Digitoimisto

Tervetuloa mukaan digitoimiston järjestämiin sidosryhmätilaisuuksiin kuulemaan ja keskustelemaan Suomen kansallisen digitaalisen kompassin toimenpidesuunnittelusta.

Digitaalisen kompassin toimenpidekokonaisuutta on työstetty joulu-helmikuun aikana eri kohderyhmille tarkoitetuissa työpajoissa ja tilaisuuksissa, joissa toimenpiteitä on määritelty, priorisoitu ja edistetty asteittain. Seuraavaksi järjestettävien sidosryhmätilaisuuksien tarkoituksena on kertoa valmistelussa olevasta toimenpidesuunnitelmasta, sekä antaa sidosryhmille mahdollisuus keskustella ja kommentoida digitaalisen kompassin toimenpidekokonaisuutta.

Sidosryhmätilaisuuksia järjestetään yhteensä neljä. Yhdessä sidosryhmätilaisuudessa keskitytään aina yhteen digitaalisen kompassin neljästä osa-alueesta.

Tilaisuudet ovat avoimia, mutta ne on suunnattu etenkin digikompassin suunnittelussa ja valmistelussa mukana olevien sidosryhmien edustajille sekä tahoille, joita kiinnostaa kansallinen digitalisaatiostrategia.
 
Tilaisuudet järjestetään verkkotilaisuuksina. Tilaisuuksia ei taltioita. Ilmoittautuminen tilaisuuksiin on päättynyt.

Yritysten digitalisaatio
perjantaina 10. maaliskuuta 2023 klo 12.00–13.30

Digitaalinen infrastruktuuri
perjantaina 10. maaliskuuta 2023 klo 14.00–15.30

Digitaaliset julkiset palvelut
maanantaina 13. maaliskuuta 2023 klo 9.30–11.00

Digitaalinen osaaminen
maanantaina 13. maaliskuuta 2023 klo 13.00–14.30

Lähetämme osallistumislinkin ja ennakkomateriaalit ilmoittautuneille kaksi päivää ennen tilaisuutta. 

Lämpimästi tervetuloa!

Työpajojen järjestämisestä vastaa digitoimisto. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä [email protected]

Lisätietoja digitoimiston sidosryhmätyöpajoista

Sidosryhmätilaisuudet ovat osa digitoimiston työpajakokonaisuutta, jossa tavoitteena on määritellä toimenpiteitä, jotka vievät kohti Suomen kansallisessa digitaalisessa kompassissa määriteltyjä tavoitteita. Sidosryhmätyöpajoissa keskitytään digitaalisen kompassin neljään osa-alueeseen: osaaminen, infrastruktuurit, yritykset ja julkinen hallinto.

Kokonaisuus rakentuu eri kohderyhmille tarkoitetuista työpajoista ja tilaisuuksista, joissa toimenpiteitä määritellään, priorisoidaan ja edistetään asteittain. Sidosryhmätyöpajakokonaisuuden lopputuloksena syntyy ehdotus digitaalisen kompassin toimenpidesuunnitelmasta.

Tarkemmat kuvaukset digitaalisen kompassin eri osa-alueista löytyvät Digikompassin selonteosta, tutustu Digikompassin selontekoon.
 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt