ICT-hankintojen haasteita ratkovan pelikirjan julkistamistilaisuus

Tiistai 21.3.2023 klo 9.00 – 10.00

valtiovarainministeriö

ICT-hankintojen haasteita ratkovan pelikirjan julkistamistilaisuus

Hankinta-Suomi-ohjelmassa on tuotettu ICT-hankintojen haasteita ratkova pelikirja. Pelikirja julkistetaan 21.3.2023 Teams-tilaisuudessa. Tule tutustumaan pelikirjaan ja kuulemaan miten yhteistyö julkisten ICT-hankintojen parissa jatkuu.

Pelikirja on hankintayksiköiden ja markkinatoimijoiden ja sidosryhmien yhdessä koostama työkalu julkisten ICT-hankintojen toteuttamiseksi. 

Pelikirjan julkistamistilaisuus pidetään tiistaina 21.3. klo 9.00-10.00 Teams-yhteydellä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.3. Kutsu lähetetään automaattisesti niille, jotka ovat olleet mukana yhteistyöprojektissa.

Liity Teams-kokoukseen

Pelikirja syntyi yhteistyöprojektina

Valtiovarainministeriön ja Suomen Kuntaliiton yhteisen Hankinta-Suomi-ohjelman puitteissa on tuotettu ICT-hankintojen haasteita ratkova pelikirja. Pelikirja syntyi yhteistyöprojektin tuloksena syksyllä 2022. Työhön osallistui liki 200 hankintayksiköiden ja tarjoajayritysten asiantuntijaa, joilla on kokemusta ja näkemystä julkisista ICT-hankinnoista. Työn pohjaksi kerättiin tietoa kyselyllä. Keskusteluja käytiin yhteistyöalustoilla, ja työpajoja pidettiin lähi- ja etätilaisuuksina.

ICT-aiheinen yhteistyö on osa Hankinta-Suomi-toimenpideohjelmaa, jossa edistetään julkisiin hankintoihin käytettävien varojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja julkisen talouden kestävyyttä. 

Tervetuloa mukaan yhteistyöhön

Olet tervetullut mukaan julkisten ICT-hankintojen yhteiskehittämiseen. 

Ilmoittautuminen yhteiskehittämiseen
 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet