Hyppää sisältöön
Media

Marja Rantala Valtorin toimitusjohtajaksi

valtiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 20.12.2022 15.20
Tiedote
Marja Rantala

Valtioneuvosto on nimittänyt valtiotieteiden maisteri Marja Rantalan Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin toimitusjohtajaksi. Rantala toimii tällä hetkellä Maanmittauslaitoksen tietohallintojohtajana.

"Olen tarttumassa innolla Valtorin toimitusjohtajan tehtävään. Valtorilla on keskeinen rooli valtionhallinnon asiakaslähtöisen digitalisaation mahdollistajana. Ilokseni asiakkaiden keskinäinen yhteistyö ja myös yhteistyö Valtorin kanssa on vahvistunut viime aikoina. Haluan omalta osaltani uudessa roolissani vahvistaa tätä yhteistyötä, Marja Rantala sanoo.
 
Rantala on työskennellyt Maanmittauslaitoksella eri tehtävissä vuodesta 2002 lähtien. Hän on toiminut muun muassa Tietotekniikan palvelukeskuksen ylijohtajana ja tietohallintojohtajana. Hän on työskennellyt myös Tilastokeskuksen kehitysjohtajana. 

Valtori on valtiovarainministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto, joka tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja.

Valtioneuvosto päätti nimityksestä tiistaina 20. joulukuuta. Rantala nimitettiin virkaan 1.1.2023-31.12.2027 määräajaksi.

Lisätietoja:
ICT-johtaja Jarkko Levasma, puh. 0295 530 117, jarkko.levasma(at)gov.fi
 

Julkisen hallinnon ICT Valtio työnantajana