Tapahtumat

Digitalisaation edistäjien verkosto on vuoropuhelukanava erityisesti julkisen hallinnon muutosagenttien ja -johtajien, palvelukehittäjien, palvelumuotoilijoiden, prosessi- ja projekti-kehittäjien, tiedonhallinnan- ja tietohallinnon ammattilaisten sekä julkisten palveluiden digitalisoinnista vastaavan valtiovarainministeriön välillä. Verkoston toiminta käynnistettiin syksyn 2021 aikana, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Verkosto kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden 1. perjantaina klo 9.15–10.15.

Järjestäjä: VM

Tilaisuus järjestetään Teamsillä kutsutuille (ei ilmoittautumisia)

Hallinnon lohkoketjuverkoston tukeman tilaisuuden tarkoituksena on tuottaa lisää tietoa ja toimia tulevaisuuskeskustelun katalyyttinä ministeriöille ja virastoille. Tilaisuudessa pyritään tuomaan esille haasteita ja mahdollisuuksia, joita Web 3.0:een liitetyt käsitteet kuten virtuaalitodellisuudet, digitaalinen taide, varallisuus, omaisuus ja autonomiset organisaatiot voivat tuoda.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa AuroraAI-chatbotyhteisön tietoiskuhetkeen maanantaina 6.6. klo 13–14.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hankkeen kaikille avoimeen tilannekatsaukseen!

Järjestäjä: VM

Euroopan komissio on avannut kuulemisen avoimen datan direktiivin täytäntöönpanoasetuksen luonnoksesta. Kaikkia toimialoja kannustetaan lausumaan. Lyhyen kuulemisajan vuoksi aiheesta järjestetään nopealla aikataululla kaikille avoin keskustelutilaisuus verkossa perjantaina 10.6.2022 klo 12.00-13.30.

Järjestäjä: VM

Tervetuloa mukaan rakentamaan ihmiskeskeistä yhteiskuntaa!

Järjestäjä: VM