Tapahtumat

Valtiovarainministeriön avoimen hallinnon hanke järjestää yhteistyössä kansalaisjärjestöjen, oikeusministeriön ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen kanssa seuraavan Kansalaisjärjestöakatemian Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä, perjantaina 1.10.2021 klo 9.00-12.00. Kansalaisjärjestöakatemian tavoitteena on vahvistaa virkamiesten kansalaisjärjestötoiminnan tuntemusta sekä lisätä yhteistä ymmärrystä, vuoropuhelua ja verkostoitumista hallinnon ja järjestötoimijoiden välillä.

Järjestäjä: VM, OM

Valtiovarainministeriö järjestää jo toisen Digitalisaation tilannekuvan julkistustilaisuuden perjantaina 1.10. klo 13.00 – 15.00. Digitalisaation edistämisen ohjelmassa käynnistetyssä digitalisaation edistymisen tilannekuva- ja mittaamistyössä tarkastellaan yhteiskuntamme digikehitystä aihepiiriin liittyvien erilaisten mittarien ja asiantuntijanäkemysten yhteisen dialogin avulla. Tilaisuus on tarkoitettu julkisen hallinnon digitalisaation kehittäjille ja johtajille sekä ko. työstä ja sen edistymisestä kiinnostuneille.

Järjestäjä: VM

Vuoden 2021 Demokratiapäivä järjestetään keskiviikkona 13.10.2021. klo 9.00 - 12.00 verkkotilaisuutena. Tilaisuus lähetetään Kunta-tv:n kautta ja sen juontaa YLE:n toimittaja Jussi-Pekka Rantanen. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Järjestäjä: OM, VM

Tervetuloa verkkotilaisuuteen kuulemaan, miten vuoden 2020 lopussa erityisrahoitusta saaneet, nousevia teknologioita hyödyntävät hankkeet ovat edenneet.

Järjestäjä: VM

Valtiovarainministeriö järjestää Digiohjelman verkostotilaisuuden torstaina 14.10. klo 12.30 –15.15. Tilaisuus järjestetään verkkoseminaarina ja siitä julkaistaan tekstitetty tallenne jälkikäteen katsottavaksi. Tilaisuudessa on myös teksti- ja viittomakielen tulkkaus. Tilaisuuden juontaa asiantuntija Waltteri Heino valtiovarainministeriöstä.

Järjestäjä: VM

Verkkotilaisuudessa esitellään Tiedon hyödyntämisen ja avaamisen hankkeen tähänastisia tuotoksia ja tulevia toimia. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille.

Järjestäjä: VM