Kuntien tilinpäätöstiedot ja tilinpäätöskortti

 

Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätösarviot vuodelta 2023

Manner-Suomen kuntien ja kuntayhtymien vuoden 2023 tilinpäätöstietojen raportointiaika Valtiokonttorille päättyi 25.1.2024. Valtiovarainministeriö on koostanut niiden perusteella muistion kuntien ja kuntayhtymien taloustilanteesta, joka löytyy alla olevasta linkistä. Yksityiskohtaiset kunta- ja kuntayhtymäkohtaiset tiedot löytyvät Valtiokonttorin verkkosivuilta osoitteesta https://www.tutkihallintoa.fi/kunnat

Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätösarviot vuodelta 2023, muistio.

 

Kuntien ja kuntayhtymien tilinpäätökset vuodelta 2022

Manner-Suomen kuntien, kuntakonsernien ja kuntayhtymien vuoden 2022 tilinpäätökset julkaistiin kesäkuun alussa. Tiedot raportoitiin Valtiokonttorin automaattisen talousraportoinnin kautta aiemman Tilastokeskuksen tiedonkeruun sijasta. Valtiovarainministeriö on koostanut asiaa koskevan muistion, joka löytyy alla olevasta linkistä. Muistiossa kuvataan tiiviisti Manner-Suomen kuntien, kuntakonsernien ja kuntayhtymien taloustilannetta vuoden 2022 tilinpäätösten perusteella. Yksityiskohtaiset kunta- ja kuntayhtymäkohtaiset tiedot löytyvät Valtiokonttorin verkkosivuilta osoitteesta https://www.tutkihallintoa.fi/kunnat/Linkki toiselle sivustolle.

Kuntien, kuntakonsernien ja kuntayhtymien tilinpäätökset vuodelta 2022 -muistio (päivitetty 21.8.2023)

 

Kuntien tilinpäätöskortti

Kuntien tilinpäätöskorteissa on koottuna kuntien tilinpäätökset vuosilta 2020-2022. Kuntakortissa esitetään tuloslaskelman, rahoituslaskelman ja taseen keskeiset tunnusluvut kuntakohtaisesti ja koko maan tasolla. Tilinpäätöksiä voi tarkastella kunnittain valitsemalla kunnan nimen taulukon pudotusvalikosta.

Kuntakonsernien tilinpäätöskortti


Kuntakonsernien tilinpäätöskorteissa on koottuna kuntakonsernien tilinpäätökset vuosilta 2020-2022. Kortissa esitetään tuloslaskelman, rahoituslaskelman ja taseen keskeiset tunnusluvut konsernikohtaisesti ja koko maan tasolla. Tilinpäätöksiä voi tarkastella kuntakonserneittain valitsemalla kunnan nimen taulukon pudotusvalikosta.

Yhteystiedot

Ville Salonen, finanssineuvos 
valtiovarainministeriö, Kunta- ja alueosasto, Talous ja Tieto Puhelin:0295530388   Sähköpostiosoite: