Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

ValtioExpo tuo kevään

Valtiovarainministeriö 3.5.2019 14.51
Uutinen

Valtiovarainministeriö on jälleen mukana valtionhallinnon kehittämisen päätapahtumassa Valtio Expossa tiistaina 7. toukokuuta Marina Congress Centerissä. Valtio Expo on valtionhallinnon sisäinen tapahtuma, johon osallistuu päivän aikana n. 1500 valtionhallinnon päättäjää ja asiantuntijaa. Tapahtuman teema Meidän Suomi kertoo valtionhallinnon roolista nykypäivän ja tulevaisuuden Suomessa. Teeman keskiössä ovat erityisesti henkilöstöasiat.

Tapahtuma on täyteen varattu, mutta tapahtuman pääsalin ohjelmaa voi seurata suorana verkkolähetyksenä. Pääsalin juontajana toimii koko päivän Lorenz Backman. Tapahtuman koko ohjelma löytyy Valtiokonttorin verkkosivuilta.

Valtiokonttorin järjestämän tapahtuman aikana kuullaan esityksiä ja keskusteluja ajankohtaisista valtionhallinnon asioista, muun muassa osaamisen kehittämisestä, tietojohtamisesta, sähköisistä palveluista, verkostoista, valtion yhteisistä palveluista sekä valtion henkilöstöstä. Valtiovarainministeriön oma osasto löytyy sisääntuloaulasta (paikka 21–22). Osastolla on tavattavissa ministeriön asiantuntijoita valtionhallinnon kehittämisosastolta ja JulkICT:stä. Valtiovarainministeriön ohjelmapoiminnat ja asiantuntijat löytyvät ministeriön tapahtumasivulta

Sosiaalisen median kanavissa tapahtumasta voi viestiä aihetunnisteella #valtioexpo.

Hallintopolitiikka Valtio työnantajana Valtiovarainministeriö