Hyppää sisältöön
Media

Johanna Vesikalliosta valtiovarainministeriön viestintäjohtaja

valtiovarainministeriö
Julkaisuajankohta 16.4.2020 13.33
Tiedote
Johanna Vesikallio.

Valtioneuvosto on nimittänyt torstaina 16. huhtikuuta Johanna Vesikallion valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi. Vesikallio aloittaa tehtävässään 15. kesäkuuta 2020. Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi 15.6.2020–14.6.2025.

Koulutukseltaan Vesikallio on yhteiskuntatieteiden maisteri sekä käynyt Sanomien toimittajakoulun ja suorittanut EU-asioiden tutkinnon Ranskassa. Hän siirtyy valtiovarainministeriöön Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävästä. Vesikallio on työskennellyt aiemmin myös muun muassa Ylen A-Studion juontajana ja STT:n politiikan toimituksen esimiehenä sekä politiikan toimittajana ja EU-kirjeenvaihtajana.

”Olen tehtävästä erittäin innostunut. Valtiovarainministeriö on näköalapaikka Suomen talouspolitiikkaan ja ministeriössä tehdään merkityksellistä työtä koko Suomen menestymisen eteen. Valtiovarainministeriö tunnetaan valtavasta asiantuntemuksesta, joten on hienoa päästä osaksi tätä joukkoa”, Vesikallio sanoo.

Valtiovarainministeriön viestintäjohtaja johtaa viestintäyksikköä, vastaa ministeriön viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä sekä toimii ministeriön johtoryhmän jäsenenä.

Lisätietoja:

Hallinto- ja kehitysjohtaja, ylijohtaja Juha Majanen, puh. 02955 30247, juha.majanen(at)vm.fi
Asiakirjapyynnöt valtiovarainministeriön kirjaamoon: valtiovarainministerio(at)vm.fi