Digitaalisen turvallisuuden teemaviikko 2017

VAHTI toteuttaa julkishallinnon organisaatioille digitaalisen turvallisuuden teemaviikon 2.–6.10.2017.  Viikko on osa EU-alueen laajuista European Cyber Security Month-kokonaisuutta (ECSM).

Teemaviikon tilaisuudet:

  • Ma 2.10. Tieto- ja kyberturvallisuusluennot (verkossa). Voit seurata esityksiä omalta koneeltasi tai katsoa niitä jälkikäteen tallenteena. Voit esittää luentojen aikana myös kysymyksiä, joihin asiantuntijamme ovat vastaamassa. Ohjelma löytyy tilaisuuden tapahtumasivulta.
  • Ti 3.10. Sähköisen asioinnin tietoturvaseminaari – valtiovarainministeriö, Mariankatu 9, 00100 Helsinki. Ohjelma ja ilmoittautuminen löytyvät tilaisuuden tapahtumasivulta.
  • Ke 4.10. Arjen tietosuojaa – luentoja tietosuojasta (verkossa). Voit seurata esityksiä omalta koneeltasi tai katsoa niitä jälkikäteen tallenteena. Voit esittää luentojen aikana myös kysymyksiä, joihin asiantuntijamme ovat vastaamassa. Ohjelma löytyy tilaisuuden tapahtumasivulta.
  • To 5.10. Ylimmän johdon digitaalisen turvallisuuden seminaari – kutsuvierastilaisuus
  • Pe 6.10. Tutustu viikon aikana julkaistuihin materiaaleihin, osallistu oman organisaatiosi antamiin muihin tehtäviin ja koulutuksiin.

Teemaviikon tilaisuuksien materiaalit löytyvät VAHTIn materiaalit ja tilaisuudet -sivulta

Voit seurata esityksiä verkossa. Voit esittää kysymyksiä joko verkkolähetyksen alareunan Lähetä viesti -toiminnolla tai tekstiviestillä numeroon 16232. Tekstiviestin alkuun tulee laittaa tunnus A välilyönti ja tämän jälkeen viesti. Jokainen esitys tulee jäämään samalle sivustolle tallenteeksi.

Organisaatiot voivat hyödyntää videoita ja esityksiä osana oman organisaation tietoturvatyötä. Kaikki materiaali linkkeineen löytyy myös jatkossa tältä verkkosivulta tai tapahtumasivuilta.