Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

VATT:n ylijohtajaksi Anni Huhtala

Valtion taloudellinen tutkimuskeskusValtiovarainministeriö
13.8.2015 13.22
Tiedote

Valtioneuvosto on tänään 13. elokuuta nimittänyt filosofian tohtori Anni Huhtalan Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen (VATT) ylijohtajan virkaan 1.9.2015 - 31.8.2020 väliseksi ajaksi.

Huhtala on toiminut VATT:n Työmarkkinat ja kasvua tukeva politiikka -tutkimusalueen tutkimusjohtajana vuodesta 2011 lähtien. Hän on myös toiminut VATT:n avoinna olevan ylijohtajan viran väliaikaisena hoitajana edellisen ylijohtajan Juhana Vartiaisen tultua valituksi eduskuntaan. Aiemmin Huhtala on työskennellyt muun muassa Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksessa professorina sekä Ruotsin Konjunkturinstitutetissa yksikön päällikkönä.

Ylijohtaja johtaa VATT:n toimintaa ja taloutta. Hän vastaa tutkimuskeskuksen toiminnan ja talouden asianmukaisesta järjestämisestä ja tuloksellisuudesta sekä erityisesti tulostavoitteiden saavuttamisesta samoin kuin toimintaa ja taloutta koskevasta raportoinnista. Ylijohtajan tulee seurata tutkimuskeskuksen toimialan kehitystä sekä ryhtyä toimenpiteisiin tarpeellisten uudistusten ja parannusten toteuttamiseksi.

Lisätietoja

hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, puh. 02955 30141, [email protected]

ylijohtaja Anni Huhtala, puh. 02955 19414, [email protected]