Tapahtumat

Ilmianna itsesi tai kaverisi, jolla on käytännön kokemusta tai näkemystä tekoälystä ja sen mahdollisuuksista hankinnoissa! Hankinta-Suomen ensimmäinen pyöreä pöytä julkisista hankinnoista ja tekoälystä järjestetään Elinkeinoelämän keskusliiton tiloissa Helsingin keskustassa 5.6.2024 klo 13-16.

Valtiovarainministeriö on asettanut elämäntapahtumalähtöisen digitalisaation edistämisohjelman, jonka yhtenä toimenpiteenä organisoidaan elämäntapahtumalähtöisen digitalisaation kehittäjäverkoston toiminta. Tervetuloa mukaan kehittäjäverkoston ensimmäiseen tapaamiseen!

Järjestäjä: VM

Ilmianna itsesi tai kaverisi, jolla on näkemystä tekoälystä ja sen mahdollisuuksista hankinnoissa! Hankinta-Suomi järjestää työpajan julkisista hankinnoista ja tekoälystä Teamsin välityksellä 10.6.2024 klo 12.30-14.00.

Valtiovarainministeriö järjestää tilannekuvatilaisuuden uudistetun eIDAS-asetuksen kansallisesta täytäntöönpanosta torstaina 13. kesäkuuta 2024 klo 13.00-14.00. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams -yhteydellä.

Järjestäjä: VM

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan tilannekatsausta, missä mennään valtionosuusjärjestelmän uudistushankkeessa. Tilaisuus on suunnattu erityisesti kunnille ja on kaikille avoin. Tilaisuus striimataan. Osallistumislinkki päivittyy tähän lähempänä tilaisuutta.

Järjestäjä: VM