Webinaari: Tukea ulkomaisten tarjoajien tietojen tarkistamiseen

Perjantai 20.10.2023 klo 10.00 –  11.00

valtiovarainministeriö

Webinaari: Tukea ulkomaisten tarjoajien tietojen tarkistamiseen

Kaipaatko tukea ulkomaisten tarjoajien tietojen tarkistamisessa? Tule kuulemaan vastauksia yleisimpiin ongelmatilanteisiin ja saamaan neuvoja prosessista. Osallistu Hankinta-Suomen webinaariin 20.10. klo 10-11.

Maksuttomassa webinaarissa kuulet, miten Hankinta-Suomessa tuotettu opas auttaa sinua tietojen tarkistamisessa. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Hankintalain mukaan hankintayksikön tulee tarkistaa tarjoajan alustava kelpoisuus ennen kuin se hyväksytään mukaan tarjousten vertailuun.  Oppaassa kuvataan Suomen rajojen ulkopuolelta tulevien tarjoajien tietojen selvittämisen prosessi ja keskeisten maiden rekisteritietojen sisältö. Opas sisältää kaksi osaa, joista ensimmäisessä keskitytään hankintalain mukaisiin vaatimuksiin ja toisessa tilaajavastuulain mukaisten vaatimusten täyttämiseen ja todentamiseen

Hankinta-Suomi-ohjelma kokoaa yhteen julkisten hankintojen kehittämistoimia, ja uusi opas on tarkoitettu osaltaan edistämään julkisiin hankintoihin käytettävien varojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja julkisen talouden kestävyyttä. Opas syntyi yhteistyössä aluehallintoviraston (AVI) asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 18.10.
 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet