Webinaari: Työkaluja vastuullisuuden vähimmäisvaatimusten huomioimiseen toimitusketjuissa

Keskiviikko 8.11.2023 klo 10.00 –  11.00

valtiovarainministeriö

Webinaari: Työkaluja vastuullisuuden vähimmäisvaatimusten huomioimiseen toimitusketjuissa

Haluatko oppia lisää vastuullisuuden vähimmäisvaatimuksista ja saada käyttöösi uusia työkaluja? Osallistu Hankinta-Suomen webinaariin keskiviikkona 8.11.2023 klo 10.00–11.00.

Maksuttomassa webinaarissa kuulet, miten Hankinta-Suomessa tuotetut uudet vastuullisuuden vähimmäisvaatimuksia koskevat työkalut palvelevat hankintayksiköitä. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. 

Työkalut on käännetty materiaalista, joka on saatu osana Hankinta-Suomi-ohjelman pohjoismaista yhteistyötä. Neljä osaa ovat: Agenda 2030 -analyysi hankinnan esitietoanalyysia varten, auditointien ja tarkastusten arviointimalli, vastuullisuuden tarkastusluettelo ja vastuullisia toimitusketjuja koskevat sopimusehdot. 

Hankinta-Suomi-ohjelma kokoaa yhteen julkisten hankintojen kehittämistoimia, ja uusi työkaluaineisto on tarkoitettu osaltaan edistämään julkisiin hankintoihin käytettävien varojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja julkisen talouden kestävyyttä. Uudet työkalut syntyivät yhteistyössä Hansel Oy:n ja muiden yhteishankintoja tekevien yksiköiden kanssa.

Loppuvuoden aikana yhteistyössä tuotetaan vastuullisuuden auditointimanuaali julkisiin hankintoihin.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään ma 6.11.
 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet