Kohti tiiviimpää yhteistyötä ja tehokkaampaa julkisten varojen käyttöä -webinaari

Torstai 21.3.2024 klo 9.00 –  10.30

valtiovarainministeriö

Kohti tiiviimpää yhteistyötä ja tehokkaampaa julkisten varojen käyttöä -webinaari

Hankinta-Suomi-ohjelma tarttuu julkisissa hankinnoissa tunnistettuihin haasteisiin valtiovarainministeriön, Suomen Kuntaliiton, Elinkeinoelämän keskusliiton, Suomen Yrittäjien sekä Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy:n yhteistyössä. Ilmoittaudu webinaariin ja tule mukaan yhteiseen julkisten hankintojen kehittämistyöhön!

Hankinta-Suomi on hankintayksiköiden ja tarjoajien yhteinen kehittämisohjelma. Etsimme uusia tapoja tehdä hankinnoista houkuttelevampia, kustannustehokkaampia, tietoperusteisempia ja kestävämpiä. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on saada yrityksiä ja järjestöjä kiinnostumaan julkisten hankintojen tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitsemme yhteiskehittämiseen mukaan laajasti näkemystä hankintayksiköiltä, yrityksiltä, järjestöiltä ja muilta julkisista hankinnoista kiinnostuneilta. Hankinta-Suomen avoimessa yhteistyössä jaamme oivalluksia ja parhaita käytäntöjä, tunnistamme haasteita, ideoimme yhdessä uusia kehitystoimia, syvennämme omaa asiantuntemustamme ja tarjoamme vertaistukea toisillemme.

Tervetuloa Hankinta-Suomi-ohjelman uuden kauden lanseerauswebinaariin torstaina 21.3.2024 klo 9.00–10.30 kuulemaan, miten pääset tähän yhteistyöhön mukaan, mitä kaikkea tavoittelemme yhteisellä kehittämistyöllämme ja millaisia konkreettisia toimenpiteitä on luvassa.

Maksuton webinaari on kaikille avoin ja se järjestetään teamsilla. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 20.3. klo 12.00. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille 20.3. iltapäivän aikana.

Webinaarin alustava ohjelma

Klo 9.00 Avauspuheenvuoro
kunta- ja alueministeri Anna-Kaisa Ikonen

Mitä tavoitellaan, mitä toimenpiteitä on luvassa? 
Hankinta-Suomen kumppaniorganisaatiot

Miten ja milloin pääset mukaan kehittämistyöhön?
Hankinta-Suomen kumppaniorganisaatiot

Klo 10.20 Elinkeinoelämän tervehdys
toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Elinkeinoelämän keskusliitto

Klo 10.30 Webinaari päättyy 

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet