Verkkotyöpaja julkisista hankinnoista ja tekoälystä

Maanantai 10.6.2024 klo 12.30 –  14.00

Hankinta-Suomi

Verkkotyöpaja julkisista hankinnoista ja tekoälystä

Ilmianna itsesi tai kaverisi, jolla on näkemystä tekoälystä ja sen mahdollisuuksista hankinnoissa! Hankinta-Suomi järjestää työpajan julkisista hankinnoista ja tekoälystä Teamsin välityksellä 10.6.2024 klo 12.30-14.00.

Onko sinulla ideoita ja ajatuksia siitä, mitä tekoälyn avulla voitaisiin saavuttaa julkisissa hankinnoissa? Mikä toisi tehokkuutta tai parantaisi laatua? Entä mikä helpottaisi tarjoajan työtä tai edistäisi kiinnostusta julkisen sektorin kanssa tehtävään kauppaan? Entä mahdollisuudet sopimusaikaiseen seurantaan?

Järjestämme työpajan tekoälyn mahdollisuuksien tunnistamiseksi ja kartoittamiseksi. Tässä työpajassa kaikki uudet sekä vanhat ajatukset, ideat ja tieto jo olemassa olevista palveluista ovat tervetulleita. Kutsumme kiinnostuneet hankintayksiköiden, yritysten tai muiden organisaatioiden edustajat mukaan. 

Työpajaan osallistuminen edellyttää aktiivista ideoiden ja ajatusten jakamista. Rajallisen osallistujamäärän vuoksi valitsemme osallistujat heidän antamiensa taustatietojensa pohjalta sekä hankintayksiköistä että yrityksistä. Hankinta-Suomi lähtee kiteyttämään ja edistämään verkkotyöpajassa esille nousseita ideoita. 

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua verkkotyöpajaan

 

Lisätietoja:

Olli-Juhani Piri
erityisasiantuntija, valtiovarainministeriö
[email protected], p. 0295 530 173

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet