Hankinta-Suomen aamukahvit

Torstai 17.10.2024 klo 8.30 –  9.00

valtiovarainministeriö

Hankinta-Suomen aamukahvit

Haluaisitko saada tietoa ja keskustella uusista kehitysaskeleista julkisissa hankinnoissa? Vai haluaisitko tulla kertomaan organisaatiosi hyvistä käytännöistä? Tervetuloa Hankinta-Suomen aamukahveille inspiroitumaan.

Hankinta-Suomen uuden ohjelmakauden kumppanijoukolla järjestetään aamukahvitilaisuuksia, joissa halutaan tavoittaa entistä laajempi joukko hankintojen parissa työskenteleviä ammattilaisia julkisella ja yksityisellä sektorilla.  

Aamukahvit ovat kaikille avoimia, noin kerran kuussa pidettäviä Teams-tilaisuuksia. Tilaisuudet alkavat klo 8.30 ja kestävät puoli tuntia. Ilmoittautumista ei tarvita ja osallistumislinkit tilaisuuksiin löydät alta.

Kuluvan syksyn aiheet ovat Hankinta-Suomen julkisia hankintoja kansallisesti kehittävän verkoston ideoimia. Jatkossa toivomme ajankohtaisesityksiä myös muilta tahoilta. Aamukahveilla on mahdollista jakaa tietoa kaikenlaisista, pienistä ja isoista kehitysaskelista tai opettavaisista tarinoista hankinnoissa. Varaa oma esitysvuorosi ottamalla yhteyttä erityisasiantuntija Eija Riikoseen, [email protected] 

Seuraavat aamukahvit

Merkitse aamukahvit kalenteriisi klo 8.30 – 9.00 ja lisää varaukseen tämän sivun linkki. Aamukahviaamuna keitä kuppi kuumaa ja klikkaa itsesi mukaan aamukahveille!

to 17.10. Ajankohtaista hankintojen tutkimuksesta
Jan Jääskeläinen Kilpailu- ja kuluttajavirastosta pitää katsauksen hankintojen nykytilasta ja siitä, mitä parhaillaan tutkitaan. 

to 14.11. Ajankohtaista julkisten hankintojen ekologisista tavoitteista
Salla Koivusalo ympäristöministeriöstä esittelee luonnosta ekologisista tavoitteista. Luonnoksen kommentointimahdollisuus on avoinna.

Julkisten hankintojen ekologiset tavoitteet -hanke
Kestävät julkiset hankinnat

to 12.12. Ajankohtaista kriteeripankista
Suvi Sippola Motiva Oy:stä kertoo julkisten hankintojen vastuullisuuskriteereistä, mihin hankintoihin kriteereitä löytyy, mitä uusia tuote- tai palvelukategorioita on kriteeripankkiin tulossa ja mitkä ovat kriteeripankin haetuimmat vastuullisuusvaatimukset.

Kriteeripankki. Vastuullisuuskriteereitä julkisiin hankintoihin

Tervetuloa!

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet