Julkisten hankintojen strategisen johtamisen parhaat käytännöt – 22 askelta menestykseen –selvityksen webinaari

Perjantai 13.10.2023 klo 9.00 –  11.00

valtiovarainministeriö

Julkisten hankintojen strategisen johtamisen parhaat käytännöt – 22 askelta menestykseen –selvityksen webinaari

Julkisten hankintojen strategisen johtamisen parhaat käytännöt – 22 askelta menestykseen -selvitys on julkaistu. Selvityksessä tunnistettiin hankintojen strategisen johtamisen hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja, joista muodostettiin 22 toimenpidekokonaisuutta eli julkisten hankintojen strategisen johtamisen 22 parasta käytäntöä hankintayksiköiden käyttöön.

Parhaiden käytäntöjen kuvauksessa on pyritty siihen, että ne tavoittavat erityisesti organisaatioiden hankintojen ohjauksesta vastaavat johtajat sekä organisaatioiden johtoryhmien jäsenet.

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen webinaariin 13.10. klo 9-11. Webinaarissa esitellään julkisten hankintojen strategisen johtamisen parhaat käytännöt selvitykseen pohjautuen ja miten niitä voi hyödyntää käytännössä.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään to 12.10. klo 16

Selvitys löytyy valtioneuvoston julkaisunarkistosta sekä Hankinta-Suomen nettisivuilta 3.10.

Selvitys on osa valtiovarainministeriön ja Suomen Kuntaliiton yhteistä Hankinta-Suomi-toimenpideohjelmaa, jonka tavoitteena on edistää julkisen talouden kestävyyttä ja julkisten hankintojen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Selvitys on tiiviin työryhmätyöskentelyn tulos ja selvityksen teosta vastasi Solita Oy konsultteinaan Tero Saarenpää, Hanna Pajunen-Muhonen (Innodea Oy) ja Lauri Vihonen (Leader’s Beacon Group Oy).

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet