Edelläkävijöiden pyöreä pöytä julkisista hankinnoista ja tekoälystä

Keskiviikko 5.6.2024 klo 13.00 –  16.00

Hankinta-Suomi

Edelläkävijöiden pyöreä pöytä julkisista hankinnoista ja tekoälystä

Ilmianna itsesi tai kaverisi, jolla on käytännön kokemusta tai näkemystä tekoälystä ja sen mahdollisuuksista hankinnoissa! Hankinta-Suomen ensimmäinen pyöreä pöytä julkisista hankinnoista ja tekoälystä järjestetään Elinkeinoelämän keskusliiton tiloissa Helsingin keskustassa 5.6.2024 klo 13-16.

Pyöreä pöytä on suunnattu erityisesti sellaisille tahoille, jotka ovat jo ryhtyneet hyödyntämään tekoälyä julkisten hankintojen tekemisessä tai tarjoamisessa, ovat suunnitteluvaiheessa tai ovat rakentaneet aiheeseen liittyviä tuotteita tai vähintään tunnistaneet uusia toimintamahdollisuuksia ja haluavat jakaa niitä. 

Pyöreän pöydän tavoitteena on tunnistaa ja kiteyttää tekoälyn mahdollisuuksia julkisten hankintojen tehostamiseksi ja kehittämiseksi. Hankinta-Suomi lähtee edistämään pyöreässä pöydässä kiteytettyjä ja ehdotettuja toimenpiteitä. Etsimme ennen kaikkea mielenkiintoista pilottikohdetta, joita voi olla useampiakin.  

Etsimme näkemyksellisiä yritysten, hankintayksiköiden tai muiden organisaatioiden edustajia, jotka ovat valmiita keskustelemaan avoimesti tekoälyn mahdollisuuksista hankinnoissa. Tule jakamaan kokemuksia, ajatuksia ja suunnitelmia tekoälyn hyödyntämisestä. 

Pyöreän pöydän osallistujilta edellytämme sitoutumista osallistumaan kehittämistyöhön aktiivisesti, jakamaan ideoita sekä tuomaan esimerkkejä onnistumisesta tai suunnitelmista. Rajallisen osallistujamäärän vuoksi valitsemme osallistujat heidän antamiensa taustatietojensa pohjalta sekä hankintayksiköistä että yrityksistä.

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua pyöreään pöytään

Lisätietoja:

Olli-Juhani Piri
erityisasiantuntija, valtiovarainministeriö
[email protected], p. 0295 530 173

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet